Giv den perfekte gave!Hvad skal man give til dem, der aldrig ønsker sig noget eller har alt?

Magasiner er den perfekte gave, da de glæder måned efter måned – lang tid efter at gaven er givet! Det er den helt rigtige gave til din mor, din moster, din onkel eller det familiemedlem eller ven, du ellers altid har svært ved at finde den helt rigtige gave til.”

Næsten alle magasiner i Bladkiosken tilbyder GAVE-abonnementer (tilbud der er markeret med "Gave-tilbud")    

GAVE TIL EN DU HOLDER AF!
Abbonnement udløber automatisk efter levering af sidste blad. 

Tjek det enkelte blads beskrivelse. 

Ved bestilling af et GAVE-abonnement kan bestiller og modtager ikke være samme person. 

Sådan bestiller du et Gave-abonnement: Når du har lagt magasinet i indkøbskurven, vælger du "Gå videre". Her vælger du, at det er en "GAVE-bestilling". På næste skærmbillede taster du så dit navn og adresse + gavemodtagers navn og adresse, så vi ved hvor magasinerne skal sendes hen. Det er nemt og hurtigt for dig. 

Vi mailer et flot gavebevis i pdf.-format til dig indenfor 24 timer på hverdage (se billedet til højre). Gavebeviset er udarbejdet, så det lige præcis beskriver det magasintilbud, som du har bestilt. Gavebeviset kan du maile, eller udskrive og sende til den heldige gavemodtager. Så kan du med det samme give gaven, selvom der altid er en vis opstartstid på abonnement på magasiner. Det koster ikke ekstra at bestille et gave-abonnement og et flot gavebevis!


Har du spørgmål?